Herstellingszakjes

Version Française


Dag Juwelier,

Een mooie verpakking is van onschatbare waarde. U verkoopt toch geen Cartier in een papieren wikkel? Verpak dus ook uw herstellingen zoals het moet: in een zakje van drukkerij Robijns.

Zet uw naam in de verf!

Onze herstellingszakjes zijn niet alleen mooi en meedogenloos sterk, ze zijn ook ideaal om uw logo, naam, adres en telefoonnummer erop te vermelden. In uw eigen lay-out, natuurlijk. Zo maakt u gratis publiciteit … voor uzelf! Handig meegenomen, toch?

Onbetaalbare kwaliteit!

Een kat in de zak? Nee hoor, u koopt uitstekende kwaliteit – Vraag ons gratis voorbeeldzakje aan – . En onze tarieven? Eenvoudig: de laagste op de markt. Bovendien leveren we uw bestelling aan huis. En trekt u ze volledig fiscaal af. Vraag ons om meer informatie.

Een juweel van een pen: gratis voor u!

Uw keuze gemaakt? Stuur dan de bestelbon terug in een omslag. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, faxen of mailen: we zijn er elke werkdag van 8 tot 17 uur (op vrijdag tot 15 uur). Bestelt u vóór 30 juni 2019? Dan doen we graag nóg een duit in het zakje: een gratis Parker-pen. Ons cadeau voor úw vertrouwen.

Download hier de bestelbon !

Télécharger ici le bon de commande !


prepressDrukkenKwaliteitscontrole

FSC - PEFC Wij werken met FSC - PEFC en gelabelde papiersoorten.
FSC (Forest Stewardship Council)
Gestructureerd bosbeheer met respect voor natuur, bossen, mensen en dieren.